Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Få dina förpackningar hämtade vid tomtgräns

Bor du på Lingonstigen, Hallonstigen, Nyponstigen, Blåbärsstigen, Svampstigen eller Basvägen? Då har du fortfarande möjlighet att medverka i ett projekt där du får dina plast- och pappersförpackningar samt tidningar hämtade vid tomtgräns till och med sista april 2018.
Det är kostnadsfritt att medverka i projektet.

Alla som deltar i projektet får ett extra 240-lites sopkärl med två fack. I ena facket lägger du dina mjuka och hårda plastförpackningar, i andra facket lägger du dina pappersförpackningar och tidningar. Kärlet ska vara placerat vid tomtgräns på tömningsdagen som kommer att vara tisdagar jämn vecka (precis som tömningsdagen för restavfall).

Alla som medverkar i projektet får även en behållare som kan användas för att minska volymen för mjukplast, en så kallad minimizer.

Nedan anmäler du dig till projektet. 

Här hittar du presentationen som visades på informationsmötet 22/8

Har du frågor om projektet är du välkommen att kontakta projektledare Christer Bergqvist på 054-540 71 43 eller christer.bergqvist@karlstad.se, alternativt kommunikatör Peo Ajaxson på 054-540 71 17 eller peo.ajaxson@karlstad.se.

Teckna abonnemanget här