Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Dataskyddsförordningen (DSF)

25 maj 2018 träder dataskyddsförordningen (DSF) i kraft och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). DSF är Sveriges sätt att leva upp till GDPR (General Data Protection Regulation) som gäller i alla EU:s medlemsländer. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vårt mål är att skapa en så bra kundupplevelse för dig som möjligt. Vi behöver därför dina personuppgifter för att du bland annat ska få relevant information om dina avtal, personliga erbjudanden, driftinformation och kunna använda våra digitala tjänster som Mina sidor.

DSF innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du kan till exempel beställa ett registerutdrag med dina personuppgifter (exempelvis namn, kontaktuppgifter samt betalningshistorik).

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om dina rättigheter eller hur vi hanterar dina personuppgifter? Kontakta vår kundservice på kundservice.energi@karlstad.se eller 054-540 71 00.

Information om vår personuppgiftshantering

Du som är kommuninvånare i Karlstad samt kund hos Karlstads Energi kan läsa mer om kommunens samlade personuppgiftshantering här:

Här hittar du särskild information för dig som är el- och/eller fjärrvärmekund:

Datainspektionen är Sveriges tillsynsmyndighet

På datainspektionens webbplats kan du läsa mer