Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Miljö

Det är både naturligt och bra att det ställs höga miljökrav på vår typ av verksamhet. Bra för oss, för dig och vårt gemensamma klot, som vi bara har till låns. Tack vare smart energiteknik har vi lyckats att ersätta olja och andra fossila bränslen så att utsläppen minskat radikalt.

Miljö

Idag motsvarar svavelutsläppen 2 procent av utsläppen år 1970, och utsläppen av kväveoxid utgör idag 10 procent av 1970 års värden. Att ta miljöansvar handlar om allt från att sortera papper till att investera i en rökgasanläggning som utvinner mer energi, samtidigt som miljöpåverkan minimeras och luften blir renare.

Naturligtvis har vi en aktiv miljöpolicy som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi sätter också upp tydliga miljömål som vi betar av undan för undan. All personal utbildas i miljöfrågor, våra sopbilschaufförer har till exempel fått utbildning i ecodriving. Och vi tänker köra vidare för att minimera vår miljöpåverkan.