Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Kontakt

Behöver du hjälp eller är det något du funderar över? Då är det bara att du kontaktar vår kundservice på det sätt som passar dig. Våra övriga kontaktpersoner hittar du i vänstermenyn eller längst ned på sidan. Välkommen med dina frågor och funderingar.

Covid 19

För att minska risken för smittspridning önskar vi att du i första hand tar digital kontakt med oss via telefon, mejl, Facebook eller chat. Vi tar endast emot bokade besök. Vi är självklart friska när vi är på arbetet och det samma gäller dig som besöker oss.

Under tiden som vi har lokala råd avhjälper våra fjärrvärmetekniker endast akuta fel hos våra kunder. 

Telefon

Vi kommer från och med 22 december 2021 begränsa våra telefontider till Kundservice.

Kundservice 054-540 71 00

Måndag till fredag 08.00-13.00.

Felanmälan Fjärrvärme 054-540 71 02

Dygnet runt.

Felanmälan/akuttömning återvinningstjänster 054-540 71 02

Om du har ett akut ärende under vardag, exempelvis behov av en akut tömning eller om vi missat att tömma ditt kärl för mat- och restavfall eller återvinningskärl för pappers- och plastförpackningar.

  • Måndag till torsdag 13.00-16.30.
  • Fredagar 13.00-16.00.

E-post

karlstadsenergi@karlstad.se

Har du frågor om fakturor eller avtal gällande el, fjärrvärme eller renhållning kontakta: kundservice.energi@karlstad.se

Brev

Vår postadress är:
Karlstads Energi
651 84 Karlstad

Fakturaadress

Karlstads Energi AB
Box 5070
650 05 Karlstad

Du kan även fakturera oss elektroniskt. Mer information om det hittar du via denna länk.

Facebook

På Facebook hittar du oss under namnet Karlstads Energi AB. Vi ligger även under Karlstads kommuns Facebook-sida - Sveriges största kommunsida på Facebook. En fråga på Facebook besvaras som regel inom en arbetsdag.

Besöksadress

Självklart är du välkommen att besöka oss på värmeverket vid Heden.
Adressen är Hedvägen 20, 654 60, Karlstad.

Organisationsnummer: 556071-6085.

För mer information kan du besöka följande hemsidor

Kommunens konsument- och miljörådgivare hjälper dig med dina frågor inom områdena konsument, avfall, transport, energi- och klimat, miljöstrategi och Fairtrade. Rådgivningen är kostnadsfri för invånare i Karlstads kommun.

Fungerar som gemensam kontaktpunkt inom Sverige för konsumenter av bland annat fjärrvärme. Bakgrunden är att konsumentskyddsregler inom EU kräver att det finns en kontaktpunkt där konsumenter kan få information om sina rättigheter, gällande lagstiftning och möjligheter till tvistlösning i händelse av tvist.