Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Nyheter

Fjärrvärmestopp Viken/Orrholmen – fri entré till Sundstabadet för berörda

Vi ska koppla in en stor fjärrvärmeledning och behöver stänga fjärrvärmeleveransen till några fastigheter i Viken och på Orrholmen. Berörda fastigheter, som är markerade i mörkgrönt på kartan nedan, kommer sakna tillgång till värme och varmvatten onsdag 28/9 kl. 05.00 till torsdag 29/9 kl. 07.00. För att undvika kallduschar under stoppet har alla boende i berörda fastigheter fri entré till Sundstabadet 28/9 och 29/9.

Våxnäs återvinningscentral får ett större återbruksfokus

En ny körrutt för att förenkla för besökare, och möjlighet att ge till återbruk direkt vid inpassering är två av de saker som utvecklats på Våxnäs återvinningscentral. Förhoppningen är att det ska leda till mindre trafikstockningar med ett jämnare flöde och att fler saker kan få ett nytt liv genom att lämnas till återbruk.

Karlstads Energi pausar intresseanmälningar för solceller

Intresset bland villakunder att installera solceller är rekordstort. - Vi får in långt fler intresseförfrågningar än vad vi hinner svara på. Därför väljer vi att tills vidare stoppa möjligheten för villakunder att skicka intresseanmälningar. Vi behöver fokusera på de förfrågningar vi redan har, säger Mia Johansson, marknadschef på Karlstads Energi.

En gyllene chans att sprida extra ljus i höstmörkret

Vi pausar försäljningen av fasta elavtal

Ett steg närmare vätgasproduktion i Karlstad

Fjärrvärmen stabil när elpriset rusar

Ny hållbarhetssatning - snabbladdare för tunga fordon

Varning för bedrägeriförsök

Byte av fjärrvärmeledning på Stagnellsgatan