Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Nyheter

Ny renhållningstaxa från 1 juli

På grund av att en skatt på avfallsförbränning införs höjer Karlstads Energi renhållningstaxan med fyra procent 1 juli 2020. För vårt vanligaste abonnemang innebär det en prisökning på knappt sju kronor i månaden.

Ökning av asbestavfall på våra centraler

Grovavfall som innehåller asbest har ökat på återvinningscentralerna. Nu ber Karlstads Energi alla Karlstadsbor att vara extra observanta på avfall som innehåller eller kan innehålla asbest. - Inte nog med att asbest är en livsfarlig partikel som riskerar både besökarnas och våra anställdas hälsa, fel hanterat medför avfall som innehåller asbest dyra saneringskostnader vilket i slutändan drabbar Karlstadsborna, säger Ann-Louise Olofsson, chef över återvinningscentralerna i Karlstad.

Återvinning i midsommarveckan

Våra sophämtare är lediga på midsommarafton. Därför vill vi be alla kunder som har tömning tisdag-fredag under midsommarveckan och drar fram sitt kärl att göra detta en dag tidigare och låta kärlet stå framme tills det är tömt.

Din bästa guide att Kasta rätt

Värmestopp Orrholmen 7-8 maj - fri entré till Sundstabadet 7 maj

Sänk dina kostnader för återvinningstjänster

Invasiva arter - så gör du för att minska spridningen

Tack för att du ställer fram ditt kärl en dag tidigare!

Hämtning av trädgårdsavfall 2020

En mer hållbar utdelning av matavfallspåsar