Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Nyheter

Ingen energi till spillo när Karlstads Energi och Stora Enso Skoghall fördjupar samarbetet

Sedan 2008 köper Karlstads Energi överskottsvärme från Stora Enso. Nu fördjupar parterna samarbetet. - För vår del är samarbetet med Stora Enso mycket värdefullt. När Stora Enso ökar sin leverans av biobaserad värme behöver inte vi använda dyrare bränslen med högre miljöpåverkan. Ett bra exempel på ett samarbete som stärker det värmländska näringslivet, säger Erik Kornfeld, vd på Karlstads Energi.

Vi har Sveriges nöjdaste elkunder. Igen :)

Tack! Du är det viktigaste vi har och utan dig har vi inget arbete att gå till. Vår strategi är ingen hemlighet. Visa att du bryr dig om dina kunder så kommer kunderna att tycka om dig också. Men hur?

Extra åtgärder för minskad smittspridning

Med anledning av de skärpta lokala råden har vi på Karlstads Energi höjt vår beredskap ytterligare. Vi fokuserar fortsatt på att leverera våra samhällsviktiga tjänster inom energi och återvinning samtidigt som vi genomför extra åtgärder för att minska risken för smittspridning.

Ny hämtningsdag från och med måndag 16 november

Ej sorteringsbart ersätter Brännbart

Pantamera Express även på Hedens återvinningscentral

Sista tömningen av trädgårdsavfall vecka 43

Varning för oseriösa elsäljare – igen

Återvinningens dag 26 september

Planerat fjärrvärmestopp 10 september