Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Vi har Sveriges nöjdaste elkunder. Igen :)

Tack! Du är det viktigaste vi har och utan dig har vi inget arbete att gå till. Vår strategi är ingen hemlighet. Visa att du bryr dig om dina kunder så kommer kunderna att tycka om dig också. Men hur?

Familj i ett vardagsrum omgivna av medarbetare från Karlstads Energi.

I många branscher är rabatter och lockpriser exklusivt för de som inte är kund. Nya kunder får ett mycket lägre pris än de som varit kund länge. Konstigt. Är det någon som förtjänar lite extra är det kunderna som troget står vid din sida. Därför väljer vi att i största möjliga mån premiera våra befintliga kunder. På Karlstads Energi får du en rabatt när du tecknar om ditt avtal, som ett litet tack för att du stannar kvar hos oss.

Med andra ord. Förvänta dig inte någon rea på el från vår sida, däremot är vi en trygg leverantör i en bransch som många upplever krånglig. Här får du ett skönare, mer hållbart liv. Vi tror nämligen att en nöjd kund är den bästa reklam vi kan få.

Tack för att du är kund hos oss!