Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Vår nya hållbarhetsrapport är här!

Det är både naturligt och bra att det ställs höga miljökrav på vår typ av verksamhet. Miljön är en viktig aspekt i vårt hållbarhetsarbete. Det är även social och ekonomisk hållbarhet. Varje år publicerar vi en rapport där du kan läsa om vårt hållbarhetsarbete. Nu är rapporten för 2018 klar.

karlstad

I hållbarhetsrapporten för 2018 kan du bland annat läsa om de hållbarhetsfrågor som vi ska jobba extra mycket med framöver, vårt bidrag till de globala målen samt siffror och resultat från 2018. Vi berättar även om vårt ökade samhällsengagemang med motionsloppet Energiruset som vi arrangerade ihop med IF Göta samt den uppskattade familjedagen som vi anordnade vid Hedenverket.

2018 var ett mycket händelserikt år för oss på Karlstads Energi. Bland annat tillträdde bolagets nya vd Erik Kornfeld, vi startade upp en förändringsresa och vi fick utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder av SKI.

Läs detta och mycket mer i vår hållbarhetsrapport som du hittar här!