Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Var med och invig Solapromenaden

Motion, kultur – och Karlstad från sin vackraste sida.
Kom och träffa oss och våra samarbetspartners när Solapromenaden invigs lördag 21 maj.
Deltar du i tipspromenaden kan du dessutom vinna ett par airpods.

En flygbild över Sandgrundsudden.

Planerna på en motions- och kulturpromenad i centrala Karlstad tog form redan 2019. Sen kom en pandemi som gjorde att invigningen fick skjutas på framtiden.

Lördag 21 maj är det äntligen dags att inviga Solapromenaden, en promenad som sträcker sig ut med Klarälven i centrala Karlstad. Promenaden, som är ett samarbete mellan Karlstads Energi och kultur- och fritidsförvaltningen, ger dig skön energi samtidigt som du kan njuta av miljön och ta del av flera kulturupplevelser längs vägen.

Under invigningen, som pågår klockan 10-14, kommer vi visa upp en sopbil och arrangera en sorteringstävling där du kan vinna fina priser. Du hittar Karlstads Energis station bredvid Värmlands Museum.

Våra samarbetspartners Färjestad BK, Karlstad Innebandy och IF Göta kommer också ha stationer längs promenaden så det finns mycket att se och göra på lördag.

Samtidigt som du går promenaden och tar del av aktiviteterna kan du även delta i den digitala tipspromenaden och vinna ett par airpods.

Här hittar du aktiviteterna under invigningen av Solapromenaden. Klicka på kartan för att göra den större.

Mer info om Solapromenaden hittar du via denna länk.