Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Välkommen till nya karlstadsenergi.se

Varmt välkommen till vår uppdaterade webbplats. Du möts av en ny design, smidigare navigering och ökad användarvänlighet för mobila enheter. Över hälften av våra besökare söker i dag sin information via mobilen och därför är det viktigt att vi hela tiden anpassar oss för att kunna ge er bästa möjliga service.

Välkommen

Färre sidor och en mer stilren design

Precis som vid vilken annan flytt som helst har vi passat på att städa vår webbplats. Vi har nu färre sidor för att det ska bli lättare för dig som besökare att hitta det du letar efter. Den nya designen är i första hand framtagen med mobilen eller surfplattan i åtanke, det innebär att vissa sidor kan vara längre än tidigare och anpassade för att scrolla.

Privat och företag

Då våra produkter och tjänster vänder sig till både privatpersoner och företag har vi delat upp webben beroende på om du letar information i egenskap av privatperson eller företag. Notera att det endast är sidorna under rubrikerna el, fjärrvärme och renhållning som skiljer sig åt. Alla länkar i sidfoten och ovanför sökfältet är gemensamma. Det innebär att du som företagskund hänvisas till ”privatsidan” om du besöker en länk i exempelvis sidfoten.

Hjälp oss att bli ännu bättre

Har du några frågor eller funderingar om vår nya webbplats vänligen kontakta vår kundservice på kundservice.energi@karlstad.se eller ring 054-540 71 00. Du kan även klicka på det namn som står som ansvarig på sidan för att direkt skicka din synpunkt.

Vi hoppas att du kommer att trivas med det nya utseendet och upplever att det är lättare att hitta den information du söker.