Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Välkommen på kalas – lördag 16 september

Nu bjuder vi in hela familjen för att fira Karlstads hetaste 75-åring. Sedan 1948 har fjärrvärmen funnits i Karlstad. Visste du att Karlstad var först i Sverige? Det firar vi med en riktigt färgsprakande familjedag på Heden.

75-årskalaset Kraftvärmeverket i Yttre hamn, Karlstad 1948.

Dagen bjuder på energi till hela familjen. Njut av en korv med bröd och kaffe från lokala företag. Barnen kan leka loss med bland annat ansiktsmålning, popcorn och trollkonster. De allra minsta kommer få möjligheten att provsitta vår sopbil och testa återvinningsmaskinen. 

Föreläsningar, guidade turer med mera

Dagen innehåller även föreläsningar om fjärrvärmens historia och framtid samt läget på elmarknaden inför den kommande vintern. Har du frågor och funderingar kan du passa på att prata med vår kundservice som självklart är på plats.

Vi erbjuder dessutom två guidade turer i våra värmeverk. Se när restavfallet från Karlstadsborna förvandlas till återvunnen värme (kräver ingen föranmälan) eller besök vårt modernaste kraftvärmeverk, Heden 3 (anmäl dig nedan, endast för 12 år och äldre).

Läs mer om firandet och anmäl dig här