Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Välkommen på en fartfylld familjedag vid Hedenverket!

Den 20 oktober anordnar vi på Karlstads Energi en familjedag med aktiviteter för alla åldrar. De minsta kan provsitta våra sopbilar, träffa Pippi och lära känna våra magiska trollkarlar. De lite äldre kan gå våra rundvandringar ute och inne. Eller varför inte lyssna till berättelsen om fjärrvärmen i Karlstad som i år firar 70 år.

PIPPI

Du har väl inte missat att vi i Karlstad var först i landet med fjärrvärme 1948? 2018 fyller fjärrvärmen i Karlstad 70 år och det vill vi fira med en riktig familjedag på Hedenverket.

Mellan 10.00-15.00 har du möjlighet att ta med hela familjen på en massa roliga aktiviteter hos oss. Det blir en fullspäckad dag där våra minsta gäster bland annat har chans att träffa Pippi hemma i hennes hus, tävla i femkamp, bli förbluffad av vår trollkarl och gå en tipspromenad. Det kommer också vara möjligt att provsitta våra sopbilar.

Det kommer bjudas på grillad korv under dagen och du kommer även ha chans att vinna biljetter till kvällens höjdarmatch, Färjestad-Djurgården.

Vill du veta hur det går till när vi värmer Karlstad med förnybar och återvunnen energi är du välkommen på en rundvandring både utomhus och inomhus. Du anmäler dig till rundvandringen utomhus eller inomhus. Det är möjligt att boka en plats både ute och inne. Du behöver i så fall göra två anmälningar.

Vi hänvisar alla gäster under familjedagen till vår entré via Hedjämnan, vägen där bland annat Frykmalms ligger. Parkering för bil och cykel sker innanför entrén vid Hedjämnan. 

Program

10.00 Familjedagen startar

10.20-14.20 Rundvandring ute och inne (du anmäler dig till rundvandringen ute här och inne här)

10.30 Trollkarlen Simon

11.00 Fjärrvärmens 70-åriga resa i Karlstad

11.30 Trollkarlen Roberto

12.00 Pippi, Kling och Klang besöker vår familjedag

12.30 Trollkarlen Simon

13.00 Färjestads sportchef Peter Jacobsson berättar om kvällens match mot Djurgården. Utlottning av biljetter samt signerad tröja bland alla som gått vår tipspromenad.

13.30 Fjärrvärmens 70-åriga resa i Karlstad

14.00 Pippi, Kling och Klang besöker vår familjedag

14.30 Trollkarlen Roberto

15.00 Familjedagen slutar

Vi bjuder alla besökare på grillad korv samt kaffe och bulle.

Detta får du bara inte missa, vi ses 20 oktober!