Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Vad händer med dina pengar när du handlar lokalt?

Det korta svaret, en hel del. Följ sladden för att se vad som händer med dina pengar när du handlar av ditt lokala energibolag.

Ditt lokala energibolag finns kvar

Utan våra kunder skulle vi inte finnas. När du handlar av ditt lokala energibolag kan vi fortsätta att arbeta för regionens bästa.

Karlstad blir ljust, varmt och rent

El, fjärrvärme och renhållning är det vi brinner för. Vi ser till att din vardag blir enklare, bekvämare och lite trevligare.

Caisa får jobb

Grattis Caisa! Som anställd på Karlstads Energi bidrar du med skatteintäkter i regionen. Pengarna stannar och gör nytta i Värmland.

Skolan läggs inte ner

När pengarna stannar kvar i regionen ökar förutsättningarna för att bibehålla fler mindre skolor, rusta upp lekparker och andra viktiga insatser för att regionen ska bli mer attraktiv att leva och bo i.

Fler bor kvar eller flyttar till Värmland

Tillsammans kan vi se till att Värmland fortsätter att växa, kanske inte till ytan, men till antal som bor här. Vi älskar Värmland och det tror vi att de flesta som bor här också gör.

Vi stöttar den lokala idrottsföreningen

Att samarbeta med idrottsföreningar och andra evenemang i regionen är viktigt för oss. Tillsammas ger vi energi till Värmland.

Elsa får kompisar och hennes bror får sommarjobb

När skolor, idrottsföreningar och lekparker kan leva vidare och rustas upp blir Värmland en bättre plats för våra barn och ungdomar. Lokala företag erbjuder dessutom sommarjobb och praktikplatser, vilket leder till eget ansvar och att våra ungdomar kan växa som individer.

Du blir en nöjd kund!

Som vi inledde skulle vi inte finnas utan dig, tack för att du handlar lokalt.

Vi arbetar ständigt för att bli bättre och dina synpunkter är väldigt viktiga för oss. Är du missnöjd med något så vill vi veta det. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice.energi@karlstad.se eller 054-540 71 00.