Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Tjänsten som gör det enklare att leva ett mer hållbart liv

Nu får fler villahushåll i Karlstad möjlighet att beställa vår populära tjänst FNI Villa.
Det har aldrig varit enklare och bekvämare att återvinna dina pappers- och plastförpackningar.

Nu kan fler teckna vår tjänst FNI Villa.

Vi fortsätter att rulla ut abonnemanget FNI Villa i Karlstad. Nu erbjuds alla villakunder från Bergvik i väster till Stodene, Stockfallet och Edsgatan i norr och Skattkärr i öster möjligheten att beställa tjänsten. Du får ett extra tvåfackskärl på 240-liter där du lägger dina plastförpackningar i ena facket och pappersförpackningar i det andra. Priset är 800 kronor per år inklusive moms.

På kartan ovan ser du de skuggade områden där alla villakunder har möjlighet att beställa tjänsten. Klicka på kartan för en större bild.

Du tecknar dig för tjänsten här

Tjänsten har mottagits mycket positivt av våra kunder. De har främst lyft fram bekvämligheten i att kunna lämna förpackningar vid tomtgräns och därmed minska antalet turer till återvinningstationen.

Vi ser också att de kunder som har FNI Villa är föredömligt bra på att sortera ut förpackningar för återvinning.

Tidplan

Vecka 35 skickar vi ut erbjudande till cirka 7 000 Karlstadsbor som tidigare inte haft möjlighet att beställa tjänsten. Senast fredag 13 september vill vi ha ditt svar. 

Under veckorna 39-41 kommer vi ställa ut FNI Villa-kärlen. Vi återkommer med mer information om utställningsvecka när vi har färdigställt våra körturer.

De kunder som tecknat sig för tjänsten efter 13 september kan få vänta ytterligare några veckor efter vecka 41 innan vi kör ut kärlet.

Kan du fortfarande inte teckna abonnemanget?

Om du bor utanför centrala Karlstad kan du fortfarande inte beställa tjänsten. Men lugn, vi planerar för ytterligare ett utskick i höst och då är vår målsättning att alla villahushåll i Karlstad ska få möjligheten att beställa FNI VIlla.

Frågor?

Här hittar du en del frågor och svar kring FNI Villa

Du är också välkommen att kontakta vår kundservice på 054-540 71 00 eller kundservice.energi@karlstad.se om du funderar på något.