Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Tack alla kunder – ni är det viktigaste vi har!

Vi kan stolt berätta att vi har Sveriges nöjdaste elkunder och Sveriges näst nöjdaste fjärrvärmekunder enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Det sporrar oss att bli ännu bättre.

Vi har Sveriges nöjdaste elkunder!

Trenden att energibolag som har en starkt förankrad samhälls- och miljöprofil når framgångar i Svensk Kvalitetsindex (SKI) kundundersökningar håller i sig. Likaså trenden att Karlstads Energis stärker sin position som ett av landets mest omtyckta energibolag.

I årets undersökning klättrar vi en placering och kniper en andraplats bland Sveriges nöjdaste fjärrvärmekunder, endast slagna av Borlänge Energi.

- Kunderna känner sig trygga med sin fjärrvärme och de uppskattar vår höga servicenivå, säger Erik Kornfeld, vd på Karlstads Energi.

Inom elhandeln går vi från en fjärdeplats 2017 till en förstaplats i år.

- Våra konkurrenter satsar på lockpriser till nya kunder. Vi har valt en annan strategi. Vi premierar i stället befintliga kunder som tecknar om sina elavtal.

- Dessutom miljömärkte vi all el vi säljer redan 2014, vi avskaffade tillsvidarepriset och vi var först i landet att certifieras som schysst elhandlare. Detta tillsammans med att vi är lätta att komma i kontakt med har uppenbarligen gått hem hos kunderna, säger Sören Blomqvist, marknadschef på Karlstads Energi.