Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Tack alla kunder – ni är också MVG!

Mycket väl godkänt.
Det är kundernas betyg på Karlstads Energi.
- Vi tackar alla kunder som tagit sig tid att svara på frågorna – ni är världens bästa kunder! Vi tackar också ödmjukt för omdömena och har redan startat upp arbeten inom de områden där vi vill bli ännu bättre, säger Mia Johansson, marknadschef på Karlstads Energi.

Mia Johansson är marknadschef på Karlstads Energi

Under senhösten och vintern har Supportföretaget telefonintervjuat 500 av våra kunder. Kunderna har fått lämna synpunkter på alla våra nyttigheter: elhandel, fjärrvärme och återvinningstjänster.

Betyget?

Ett NKI-index på 76,73 vilket innebär betyget Mycket Väl Godkänd, då gränsen för mycket nöjda kunder är ett index på 75.

Kundernas rankar vår leveranssäkerhet, bemötande och tillgänglighet högst.

Undersökningen ger också förslag på förbättringsområden där vi bland annat noterar att webbplatsen kan bli tydligare och Mina sidor kan förbättras.

- Vi har tillsatt en grupp som ska arbeta med kundundersökningen och dess rekommendationer så att vi fortsätter att leva upp till de höga förväntningarna och även utvecklas och blir ännu bättre, säger Mia Johansson.