Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Snart får du allt på en faktura

Vi arbetar ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Som ett led i det arbetet vill vi minska vår pappersanvändning. Därför kommer kunder som köper flera tjänster av oss få en faktura där allt finns samlat. Det innebär att vi skickar färre fakturor varje år. Bra för dig, bra för oss och bra för miljön.

Samfakturering

När vi går över till att samfakturera våra tjänster kommer våra elkunder få sin faktura varje månad. Sett till alla våra kunder innebär övergången till månadsfakturering och samfakturering av flera tjänster en rejäl minskning varje år. En kund som har elavtal, elnät, stadsnät, fjärrvärme och renhållning går från 32 till 12 fakturor per år.

Vi har med anledning av det ändrade faktureringsintervallet uppdaterat våra särskilda avtalsvillkor för elhandel.

E-faktura – ett aktivt miljöval

Har du pappersfaktura i dag kan du hjälpa oss att minska pappersanvändningen ytterligare genom att gå över till e-faktura eller skaffa Kivra – en digital brevlåda. Tack för din insats!

Läs mer om våra betalningsalternativ här

Nytt system med nya möjligheter

Anledningen till att vi kan erbjuda en samlad faktura först nu är att vi är mitt i arbetet med att byta kundinformationssystem. Vårt verktyg där vi hanterar dina och våra övriga kunders uppgifter, anläggningar och fakturor. Det nya systemet kommer även att erbjuda nya funktioner och tjänster för dig som kund. Vi återkommer med mer information när du kan vänta dig att få din första samlade faktura.