Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Påsken är återvinningens högtid

Våren och framför allt påskhelgen är en högtid för återvinning och trädgårdsarbete. Det innebär att du och många andra vill besöka våra återvinningscentraler. Kul tycker vi. Här hittar du våra öppettider och information om hur vi tar hand om dig i påsk.

Påsk

Öppettider i påsk

Under skärtorsdagen har våra centraler öppet som vanligt. Under långfredagen, påskafton och påskdagen har vår personal påskledigt och alla centraler är stängda.

Under annandag påsk har ÅVC Heden och ÅVC Våxnäs öppet 09.00-16.00.
Övriga centraler är stängda annandag påsk.

Här hittar du våra ordinarie öppettider

Ökad säkerhet för din skull

Eftersom alla centraler är stängda långfredagen, påskafton och påskdagen föväntar vi oss många besökare till Heden och Våxnäs på annandag påsk, främst Heden eftersom det är enklare att lämna ris där. För att ditt besök på Heden under annandag påsk ska bli så smidigt som möjligt kommer vi använda oss av en vakt på centralen.

Vakten kommer att se till att besökare släpps i en jämn takt. På så sätt säkerställer vi att alla besökare på centralen ska kunna hålla avstånd till andra besökare och därmed minska risken för smittspridning i coronatider.

Om behov uppstår kan vi även anlita en vakt vid Våxnäs på annandag påsk.

Varmt välkommen och glad påsk!