Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Nytt pris för hämtning av papper- och plastförpackningar

Vi tycker det ska vara enkelt att återvinna, därför erbjuder vi hämtning av plast- och pappförpackningar direkt utanför villadörren.
1 maj 2022 justeras priset till 895 kronor per år inklusive moms.

En sophämtare sitter i en sopbil och tittar in i kameran.

I stället för att du ska behöva åka till en återvinningsstation kommer vi hem till dig och hämtar dina papper- och plastförpackningar. Allt för att det ska vara så enkelt för dig att återvinna som möjligt!

Justerat pris 1 maj 2022

Vi har erbjudit tjänsten sedan 2019 och nu behöver vi justera priset för första gången. Priset kommer från och med 1 maj 2022 vara 895 kronor/år för ett kärl på 240 liter, samt 1390 kronor/år för ett kärl på 370 liter. Det tidigare priset var 800 kronor/år för det mindre kärlet, och 1300 kronor/år för det större. Prisjusteringen innebär en ökad kostnad på drygt 3,5 kronor per tömning. Anledningen till höjningen är främst ökade drivmedelskostnader.

Vi tillämpar en uppsägningstid på två veckor så du har möjlighet att säga upp tjänsten innan prisökningen träder i kraft.

Startavgift införs

För nya kunder som tecknar sig för tjänsten tar vi ut en startavgift på 195 kronor från och med 1 maj. Avgiften täcker vår kostnad för utkörning av kärlet. Den nya startavgiften är ingenting som påverkar våra befintliga kunder.

Alla priser är inklusive moms.

Tömningsdag på Mina sidor

Du hittar din tömningsdag på Mina sidor. Enklast loggar du in med personnummer och mobilt bank-id.

Har du frågor?
Om du har några frågor kring ditt befintliga abonnemang eller vill få dina plast- och pappförpackningar hämtade är du välkommen att ringa Kundservice på telefonnummer 054-540 71 00 eller mejla kundservice.energi@karlstad.se