Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Nya hämtningsdagar från och med vecka 49

Vi förstärker med en sopbil till för att kunna göra hämtningen av Karlstadsbornas avfall ännu bättre. Det innebär att vi har lagt om några av våra körrutter. Några kunder får en ny hämtningsdag på sitt rest- och matavfall från och med 5 december.

Bild på sophämtare

Förbättring och utveckling är alltid viktigt för oss. Nu optimerar vi våra körturer där några av Karlstadsborna får ny hämtningsdag. De berörda adresserna har blivit informerade via sms. Du som blivit informerad om ny hämtningsdag och drar fram ditt kärl gör det på den nya dagen från och med vecka 49. Vi kommer under en övergångsperiod hjälpa till att tömma kärl som inte blivit framdragna på sin nya tömningsdag.

När får jag mitt kärl tömt?

Från och med den 5 december kommer de berörda kunderna kunna se sin nya hämtningsdag på Mina sidor.  Logga in och klicka sedan på fliken ”Återvinningstjänster”. I kolumnen ”Nästa planerade tömning” ser du din nya tömningsdag från vecka 49.

Enbart rest- och matavfall som berörs

Det är bara hämtningen av rest- och matavfall som görs om i nuläget. Har du någon av våra andra tjänster så har du samma hämtningsdag som tidigare.