Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Nya funktioner i Pantamera Express

Nu kan du få din pant insatt direkt på ditt bankkonto eller välja att skänka panten till valfri förening i Pantamera Express på Heden och Våxnäs.

Pantamera Express på Hedens återvinningscentral

Utbetalning till bankkonto

Många har efterfrågat överföring av sina pantpengar till bankkonto och nu kan vi äntligen erbjuda det. PayPal kommer bytas ut mot banköverföring via en app som heter ”MinPant”. Appen hämtas hem via Google Play eller App Store. Mobilt BankID krävs. I appen skapar du en profil genom att välja bank och kontonummer.

När du pantat klart väljer du ”Överföring till konto på skärmen” och bekräftar genom att trycka på ”Skriv ut QR-kod för banköverföring”. Via appen skannar du QR-koden på kvittot. Dagen efter har du dina pantpengar på kontot. Enkelt och smidigt.

Föreningspant

Returpack stöttar svenskt föreningsliv genom att erbjuda enkla pantinlämningstjänster. Nu har de utvecklat en lösning där medlemmar och supporters kan panta i Pantamera Express och skänka sina pantpengar till sin favoritförening. För att föreningen ska finnas med i Pantamera Express behöver föreningen anmäla sig webben.

Besök pantamera.nu