Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Snart loggar du in med mobilt BankID på Mina sidor

Inom kort loggar du in med mobilt BankID på Mina sidor. Är du företagare och vill logga in med mobilt BankID på företagets Mina sidor? Då behöver du först kontakta oss.

Bank-id

Anledningen till att vi byter inloggning på Mina sidor är att Microsoft slutat stödja den lösning vi hittills haft. Nuvarande inloggning kommer därför sluta fungera.

Ett nytt system med nya möjligheter

Under en övergångsperiod kommer vi enbart kunna erbjuda mobilt BankID som inloggningsalternativ. Anledningen till detta är att vi är mitt i arbetet med att byta kundinformationssystem. När vårt nya system är på plats kommer vi förutom fler funktioner som förbättrar din kundupplevelse även att erbjuda fler inloggningsalternativ.

Saknar du mobilt BankID skaffar du det via din bank. Det går även att logga in med BankID på fil via din dator. Arbetar du på ett företag och vill logga in på företagets Mina sidor behöver du kontakta oss innan du kan logga in. I vårt system kopplar vi ditt personnummer till ditt företag – efter det kan du logga in med ditt mobilt BankID. När vi lagt till ditt personnummer kan du själv lägga till fler personnummer så att dina kollegor också kan logga in på företagets Mina sidor.

Du kommer märka att Mina sidor även fått ett nytt utseende. I menyn till vänster hittar du bland annat länkarna till dina fakturor och din anläggning. Det nya utseendet är också en temporär lösning. När vårt nya system på plats kommer utseendet återigen att ändras.

Vi ber om överseende för att det kan bli lite rörigt för dig som kund innan du hittar rätt.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss på kundservice.energi@karlstad.se eller 054-540 71 00.