Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Karlstads Energi toppar Villaägarnas ranking

Föreningen Villaägarna har på nytt utsett Karlstads Energi till landets billigaste elhandlare.
– Att vi är bland de billigaste elhandlarna i landet ligger helt i linje med vårt ägarmål, säger Sören Blomqvist, marknadschef på Karlstads Energi.

Wermland!

Det är inte första gången som Villaägarna lyfter fram Karlstads Energi som landets främsta elhandlare. Även 2010 och 2011 fick Karlstads Energi samma utmärkelse av Villaägarna.

I årets undersökning har Villaägarna undersökt vilken elhandlare som erbjudit bäst pris under ett helt år.

– Många elbolag ”köper kunder” genom att erbjuda alla nya kunder kraftigt rabatterade priser med förhoppningen att kunden senare ska ramla över på för kunden dyrare avtal. Vi jobbar inte så. Vi står för det priset vi har. Hos oss är det inte möjligt att ringa och pruta. Så långt det är möjligt försöker vi i stället premiera trogna kunder genom att erbjuda lägre pris till de kunder som tecknar om sina fasta avtal, berättar Sören Blomqvist.

Karlstads Energi erbjuder inte bara låga elpriser. All el vi säljer är också miljömärkt. Det innebär att vi garanterar att det matas in lika mycket förnybar el på elnätet som våra kunder använder.

Mer information om Villaägarnas lista finns att läsa här

NWT har uppmärksammat att Karlstads Energi utsetts till Sveriges billigaste elhandlare.

NWT:s artikel hittar ni här