Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Vi och Carlstad Crusaders blir starkare tillsammans

En förutsättning för att Värmland ska utvecklas är att vi som bor här hjälper varandra. Att handla av lokala företag är ett sätt för dig att ge Värmland energi. Ett sätt för lokala företag att ge något tillbaka är att ge stöd åt kultur- och idrottsföreningar.

Crusaders

Tillsammans ger vi Värmland Energi

Den el vi säljer är inte unik på något sätt, men våra avtal är det. Det finns nämligen få andra elavtal som gör så många bra saker i Värmland. Vi är dessutom billigare än de flesta. Enligt Villaägarnas riksförbund har Karlstads Energi varit billigast av alla 2010, 2011, 2015 och 2017.

Om vi inte erbjuder det absolut lägsta priset den dagen du ska teckna om ditt elavtal, vill vi åtminstone att du ska fundera på allt fint du får för ett öre extra. Till exempel ger vi Carlstad Crusaders möjligheten att ta sitt nionde raka SM-guld och bedriva en bra ungdomsverksamhet i Karlstad.

Vi går emot strömmen

En till sak som gör att vi sticker ut i branschen. Vi erbjuder inte rabatter för att få nya kunder. Vi ger befintliga kunder ett bättre pris istället. Som ett litet tack för att du väljer att handla lokalt.

Teckna ett elavtal som ger Värmland energi här