Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Huldén ny renhållningschef på Karlstads Energi

Karlstads Energi fortsätter att vässa sin organisation.
Nu är det klart att Lena Huldén blir ny renhållningschef och David Bohn Stoltz anställs som affärsutvecklare.
- Två mycket bra rekryteringar som kommer att driva på utvecklingen av bolaget, säger Erik Kornfeld, vd på Karlstads Energi.

Lena Huldén.

Lena Huldén, som efterträder Pär Larsson, är väl förtrogen med både Karlstads kommun och renhållning. Hon har arbetat i kommunen i 18 år och där haft många olika roller, närmast som utvecklingsstrateg samt chef för ekonomi- och verksamhetsstyrning. Lena har även varit ansvarig för biogasprojektet samt arbetat med strategiska avfallsfrågor.

- Jag har även jobbat mycket med samverkansfrågor och verksamhetsutveckling. Just samverkan och utveckling är något jag brinner för så jag ser fram emot att fortsätta utveckla renhållningsverksamheten. Något vi måste göra för att vi ska kunna möta ökade behov och önskemål från våra kunder, säger Lena.

David Bohn Stoltz är vår nya produktutvecklare.

För att ytterligare öka farten i utvecklingsarbetet har Karlstads Energi anställt David Bohn Stoltz som affärsutvecklare. Bohn Stoltz kommer att ansvara för utveckling av bolagets produkter och tjänster.

- Utvecklingen går mer och mer mot att konsumenterna börjar producera sin egen energi. Vad kan vi då göra ur ett fjärrvärmeperspektiv? Jag tror att alla energibolag måste tänka bredare, ingå i mer samverkansprojekt och arbeta tajt med den akademiska världen. Tekniken springer fram och det är inte alltid så enkelt att hänga med. Det gäller att vi är på tårna, säger David Bohn Stoltz.

Både Lena Huldén och David Bohn Stoltz börjar sina tjänster i augusti.