Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Fortsatt samarbete med FBK

Nu förlänger Färjestad BK och Karlstads Energi AB sitt samarbete. Vi ger varandra energi och samarbetet har under alla år varit väl fungerande.

FBK

- Vi och Färjestad har under lång tid haft ett väl fungerande samarbete. FBK köper sin el och fjärrvärme av det lokala energibolaget och vi ser i FBK en värdefull kanal för att marknadsföra oss såväl regionalt och nationellt. Vi har också uppskattat möjligheten att arrangera kundträffar i Löfbergs Arena. Valet att fortsätta samarbeta med Färjestad i ytterligare tre år var därför lätt att fatta, säger Sören Blomqvist, marknadschef på Karlstads Energi.

- Vi är så glada över det att det nya samarbetet är klart och att vi får jobba tillsammans även kommande år. Karlstads Energi är, och har varit, en viktig partner för oss under flera år. Vi har alltid haft ett gott samarbete där vi hela tiden lyssnar till Karlstads Energis önskemål och behov. Karlstads Energi var först i landet med att certifieras enligt ”Schysst elhandel” – nu är det upp till oss att svara med en ny mästartitel, säger Mats Tågmark.

Niclas Eriksson, säljledare på FBK Marknad, är såklart nöjd med att en så stor partner valt att förlänga sitt engagemang i klubben.
– Jättenöjd, och stolt över att vi anses vara en så viktig pjäs i andra företags framgång och utveckling. Karlstads Energi är en av våra huvudpartners och detta är ett bevis på att även om vi inte vunnit SM-guld så är Färjestad BK en pålitlig samarbetspartner som levererar.