Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Förändrad sophämtning och öppettider vecka 47

Vecka 47 kan du få förändrad sophämtning. Vissa kunder får hämtning en dag tidigare, andra en dag senare. Under onsdagen 23 november är enbart Djupdalens Avfallsanläggning öppen för besökare av våra återvinningscentraler. Vi gör detta för att kunna ha en utbildningsdag med all vår personal.

Bild på sophämtare

Du som drar fram ditt kärl gör det en dag tidigare än vanligt, och sedan låter det stå framme tills ditt kärl har blivit tömt. Under onsdagen kommer inga sopor att hämtas alls, eftersom vi har en utbildningsdag för samtliga anställda på Karlstads Energi.

De berörda kunderna ska ha fått ett sms med information, men om det inte finns ett mobilnummer skrivet på adressen kan det bli så att sms:et inte går fram.

Vi gör allt vi kan för att den förändrade hämtningen ska bli så smidig som möjligt, och hoppas du har förståelse för detta. Tack för att du återvinner! 

Under onsdagen 23 november är enbart Djupdalens avfallsanläggning öppet 07.00 - 15.30, övriga återvinningscentraler kommer vara stängda på grund av utbildningsdagen.