Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Värmestopp Orrholmen 7-8 maj - fri entré till Sundstabadet 7 maj

De nya bostäderna som byggs på gamla Konsumområdet ska kopplas in på fjärrvärmenätet. För att kunna göra det behöver vi stänga fjärrvärmen till hela Orrholmen från torsdag 7 maj kl 08.00 till fredag 8 maj kl 07.00.
Under stoppet kommer berörda kunder sakna tillgång till värme och varmvatten. Elförsörjningen påverkas inte av stoppet.
För att minska risken för kallduschar bjuder vi alla Orrholmsbor på fri entré till Sundstabadet torsdag 7 maj.

Orrholmen i sommarskrud.

För att detta ovanligt långa fjärrvärmestopp inte ska komma som en kalldusch har alla beröda kunder fri entré till Sundstabadet torsdag 7 maj. Den fria entrén gäller för alla i hushållet och omfattar tränings- och lekdelen i badhuset, inte relaxdelen. Sundstabadet öppettider torsdag 7 maj är 06.30-20.00. Lekdelen öppnar 10.00.

På kvällen onsdag 7 maj kommer du att få ett sms från oss som gäller som biljett till Sundstabadet. Visa upp sms:et i entrén på Sundstabadet. Observera att biljetten endast gäller torsdag 7 maj.

Fick du inget sms?

Är du berörd av stoppet men inte fått någon driftinformation? Då kan du via länken nedan registrera ditt mobilnummer för kommande aviseringar.

Här kan du lägga in ditt mobilnummer eller spärra nummer som du inte vill ska få sms.

Fick du inget sms med en fribiljett uppger du ditt namn och din adress i entrén på Sundstabadet så har även du fri entré.

Med anledning av den rådande coronasituationen följer Sundstabadet råden från Folkhälsomyndigheten. Bland annat har Sundstabadet minskat antalet skåp för besökarna.

Läs mer om Sundstabadet och deras åtgärder med anledning av coronaviruset här

Har du frågor om stoppet är du välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice.energi@karlstad.se på 054-540 71 00 eller via chatten här på webbplatsen.