Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Extra åtgärder för minskad smittspridning

Med anledning av de skärpta lokala råden har vi på Karlstads Energi höjt vår beredskap ytterligare.
Vi fokuserar fortsatt på att leverera våra samhällsviktiga tjänster inom energi och återvinning samtidigt som vi genomför extra åtgärder för att minska risken för smittspridning.

Medarbetare på en återvinningscentral

Här är några av åtgärderna vi genomför:

Begränsat antal sällskap på återvinningscentralerna

För att minska risken för smittspridning begränsar vi antalet sällskap på rampen på våra återvinningscentraler. Det innebär att du som besökare kan få vänta lite längre än vanligt och vi ber dig respektera detta. Vi rekommenderar alla besökare att så långt det är möjligt planera sina besök till våra centraler under de tider som vi har färre besökare, exempelvis kl 07.00-10.00 under vardagar på Djupdalen eller 17.00-18.30 på Heden och Våxnäs. Tisdag-torsdag är vanligtvis dagarna med minst antal besök.

Digitala besök i första hand

I och med att många av våra medarbetare arbetar hemifrån har vi låst ytterdörren till vårt huvudkontor på Heden. Vi ser därför att du i första hand kontaktar oss via mejl, telefon eller chatt. Behöver du besöka oss bokar du ditt besök på 054-540 71 00. Läs mer om våra kontaktvägar här https://www.karlstadsenergi.se/om-karlstads-energi/kontakt/

Endast akuta fel avhjälps

Våra fjärrvärmetekniker som avhjälper fel hos våra kunder kommer fortsätta sitt uppskattade arbete. För att minska risken för smittspridning kommer vi i första hand prioritera akuta fel hos våra kunder. Har du ett mindre fel som inte är akut kan du få vänta till de lokala råden har lyfts.

Vår personal kommer i så stor utsträckning som möjligt arbeta på distans. De som behöver vara på sin arbetsplats för att säkerställa våra samhällsviktiga tjänster kommer naturligtvis vara det.

Vi genomför löpande kontinuitetsplaneringar och riskanalyser för att säkerställa driften av våra samhällsviktiga verksamheter.