Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Energiruset – vårt nya motionslopp

25 oktober arrangerar vi Energiruset tillsammans med IF Göta och Mariebergsskogen – ett motionslopp i och omkring Mariebergsskogen för hela familjen.

Energiruset

Under tisdagen anordnades en presskonferens där vi och Göta berättade om Energiruset. Det är ett familjearrangemang med start och mål i Mariebergsskogen. En fem- och en tvåkilometersslinga finns att välja på. Vi kommer också att ha en tävlingsklass för de som vill springa snabbt. Utanför tävlingsklassen kommer det att vara möjligt att starta när man vill mellan 18.00 och cirka 19.30. Alla detaljer och klockslag är inte helt spikade.

På femkilometersslingan kommer pannlampa vara obligatoriskt eftersom en del av loppet går på spångarna ut mot fågeltornet. Har man ingen pannlampa kan man köpa till detta vid anmälningen.

Datumet för Energiruset är 25 oktober. Vår tanke är att vi ska bidra med lite extra energi, utöver den vanliga energi vi levererar, när höstmörkret faller på.

 Loppet har en egen webbplats, energiruset.se, där ni hittar mer information om arrangemanget.