Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

En säker arbetsmiljö för personalen - vår viktigaste hållbarhetsfråga

Alla förtjänar att känna sig trygg på sin arbetsplats. Därför certifierade vi oss i mars 2021 enligt ISO 45 001 – en certifiering som sätter arbetsmiljön i fokus. Precis som vi.
Arbetsmiljö är nämligen vår viktigaste hållbarhetsfråga.
- Våra medarbetare ska alltid kunna lämna arbetet i samma skick som de kom, säger Erik Kornfeld, vd på Karlstads Energi.

Vi sätter alltid arbetsmiljön i fokus.

Genom att certifiera verksamheten enligt ISO 45 001 förbinder vi oss att arbeta systematiskt för att stärka säkerhetskulturen i bolaget och alltid fokusera på våra medarbetares arbetsmiljö.

- Ett certifikat i arbetsmiljö hjälper oss att arbeta mer systematiskt, bland annat genom gemensamma rutiner och instruktioner i så stor utsträckning det är möjligt för Karlstads Energis olika verksamheter. Det innebär också att vi alltid ska arbeta med ständiga förbättringar och regelbundet utvärdera om vi gör rätt saker, säger Sofia Ronnheden, arbetsmiljöingenjör på Karlstads Energi.

Ett viktigt nyckeltal för oss är att vi ska ha noll incidenter som leder sjukskrivning. I mitten av april var det 230 dagar sedan vi hade en incident som ledde till sjukskrivning.