Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Dubbel segerglädje efter identiska gissningar

Uppgiften var att gissa vikten på en flishög.
Roger Brage och Kikki Cannervik gissade båda på 1024 gram, endast nio gram från det rätta svaret.
- Med två så kvalificerade gissningar hade vi inget annat val än att dela ut två elcyklar i förstapris, berättar Sören Blomqvist, marknadschef på Karlstads Energi.

Bomässan

Upplägget i montern på Bomässan var enkelt, men uppgiften desto svårare. Svara på tre frågor om Karlstads Energi och Karlstads El- och Stadsnät samt vår utslagsfråga. Hur många gram väger burken med träflis? Roger vägde noga burken i sin hand och gissade 1024 gram. Några minuter senare kom Kikki och gissade samma sak.
Facit? 1015 gram.
Eftersom Rogers och Kikkis gissning endast var nio gram från sanningen höll sig gissningen hela mässan. Det som vi inte trodde skulle inträffa, gjorde precis det. Vi hade två vinnare i vår tävling, men bara ett förstapris.
- Vi funderade på om vi skulle erbjuda de båda vinnarna en ny utslagsfråga. Efter en stund kom vi fram till att ordna fram en extra elcykel istället, berättar Sören Blomqvist.
Sagt och gjort. Måndag 18 december mottog de lyckliga vinnarna sitt pris hos Stefan Andersson på Solsta cykel, två elcyklar från Crescent.
Storlek och färg valde vinnarna själva. - Den här cykeln ska jag dela med min fru, en fin julklapp till oss båda, säger Roger. - Jag ska ge bort cykeln till min mamma i julklapp, hon kommer bli så glad, berättar Kikki. 

Vi säger grattis till våra vinnare och tack till alla som besökte oss på Bomässan. Vi hoppas att vi ses igen nästa år.