Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Djupdalen har extraöppet under tiden ÅVC Heden moderniseras

Just nu är ÅVC Heden stängd för modernisering.
Vi rekommenderar våra kunder som behöver lämna grovavfall för återvinning att göra detta på ÅVC Djupdalen som har förlängda öppettider till och med vecka 49.

Djupdalen från ovan.

ÅVC Heden genomgår just nu samma modernisering som återvinningscentralerna Våxnäs och Molkom tidigare har gjort. Heden är stängd för besökare från vecka 44 och öppnar preliminärt måndag 10 december.

Under tiden ÅVC Heden är stängd för modernisering förlänger vi öppettiderna på Djupdalen. Djupdalens öppettider till och med vecka 49 är 07.00-19.00 måndag till torsdag, 07.00-15.30 på fredagar samt 09.00-16.00 på lördagar.

Vi rekommenderar alla som normalt lämnar sitt avfall på ÅVC Heden att istället välja ÅVC Djupdalen. Djupdalen har betydligt mindre besökare jämfört med ÅVC Våxnäs.

- Under de senaste två veckorna har besökstrycket varit högt på ÅVC Våxnäs. Ett besök på Djupdalen är därför betydligt smidigare som läget är just nu, inte minst om du ska slänga ris. På Djupdalen kan besökaren slänga ris direkt på marken, en möjlighet som inte finns på ÅVC Våxnäs, säger Marcus Edenberg, driftchef för återvinningscentralerna.