Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Återvinning under påskhelgen

Äntligen dags för påskhelg! Ska du, liksom många andra, ägna påskhelgen till trädgårdsarbete och återvinning? Här får du mer information om hur vi tar hand om dig under påskhelgen, både med sophämtning och på våra återvinningscentraler.

Påsk

Öppettider i påsk

Under skärtorsdagen har våra centraler öppet som vanligt. Under långfredagen, påskafton och påskdagen har vår personal påskledigt och alla centraler är stängda.

Under annandag påsk har ÅVC Djupdalen och ÅVC Våxnäs öppet 09.00-16.00.
Övriga centraler är stängda annandag påsk.

Här hittar du våra ordinarie öppettider

Lämna ditt trädgårdsris

Om du ska slänga trädgårdsris på annandag påsk rekommenderar vi att du besöker ÅVC Djupdalen eftersom det är lättare för dig att lämna ditt ris där.

Planera gärna ditt besök

Eftersom alla centraler är stängda långfredagen, påskafton och påskdagen föväntar vi oss många besökare till Djupdalen och Våxnäs på annandag påsk. Planera gärna in ditt besök så du har god tid på dig att sortera rätt eftersom det är många som besöker oss denna helg.

Ordinarie sophämtning i påskveckorna

Under påskveckorna tömmer vi ditt sopkärl som vanligt, även under långfredagen och annandag påsk. Det samma gäller för våra villakunder som tecknat sig för tjänsten där vi hämtar pappers- och plastförpackningar. Med andra ord drar du fram ditt kärl som vanligt.

Glad påsk önskar dina återvinningsvänner på Karlstads Energi!