Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Återvinning i påsk – risk för kö på annandagen

Planerar du trädgårdsarbete eller renovering i påsk?
Då kan det vara bra att veta att återvinningscentralerna Djupdalen och Våxnäs har öppet på annandagen 09-16. Vi räknar med ett högt besökstryck under annandagen så vi ber våra besökare om extra tålamod och att alla respekterar begränsningen med åtta sällskap på rampen.
Vi tömmer sopkärlen som vanligt under påsk, även på långfredagen och annandagen.

Djupdalen och Våxnäs har öppet på annandag påsk.

Återvinningscentralerna

Påsken är en tid när Karlstadborna fixar i trädgården och behovet att återvinna är extra stort.

Under skärtorsdagen gäller ordinarie öppettider på våra återvinningscentraler. Under långfredagen, påskafton och påskdagen har alla centraler stängt.

På annandag påsk har centralerna Djupdalen och Våxnäs öppet 09-16. Öppetiderna hittar du alltid här.

Vi påminner alla besökare om att vi, för att minska risken för smittspridning, har en begränsning när det gäller antalet sällskap på rampen. Vi väntar oss många besökare under annandagen och vi rekommenderar i första hand våra besökare att välja Djupdalen före Våxnäs eftersom trafiksituationen är bättre på Djupdalen.

Vill du lämna ditt avfall för återvinning när vi har som minst besökare rekommenderar vi ett besök under skärtorsdagen eller efter påskhelgen. Fortsatt gäller att vi har färre besökare under tisdag, onsdag och torsdag så välj dessa dagar om du vill minska risken för köer.

Kolla alltid öppettiderna på karlstadsenergi.se eller i Kasta rätt

När har våra återvinningscentraler öppet? Aktuell information hittar du alltid på karlstadsenergi.se och i vår app Kasta rätt.

Vi får en del samtal från kunder som söker öppettider på andra ställen där öppettiderna inte alltid är uppdaterade eller korrekta. Se därför till att du alltid kollar karlstadsenergi.se eller i Kasta rätt för att få rätt information om våra öppettider.

Ordinarie sophämtning i påskveckorna

Under påskveckorna tömmer vi ditt sopkärl som vanligt, även under långfredagen och annandag påsk. Det samma gäller för våra villakunder som tecknat sig för tjänsten där vi hämtar pappers- och plastförpackningar. Med andra ord drar du fram ditt kärl som vanligt.

 

Glad påsk önskar dina återvinningsvänner på Karlstads Energi!