Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Anmäl dig till Energiruset

Nu är det äntligen dags för Energiruset. Det blir en kväll där vi trotsar höstmörkret och sprider energi tillsammans. Alla som genomför loppet bidrar med 25 kronor till Stadsmissionen. Det finns något för hela familjen och du väljer själv mellan distanserna 2 eller 5 km.

Om loppet

Energiruset 2023 går av stapeln i Mariebergsskogen torsdag 9 november. Alla som genomför loppet bidrar med 25 kronor till Karlstads kyrkliga stadsmission. Vi ger energi till någon som behöver den.

Det finns något för hela familjen och du väljer själv mellan distanserna 2 eller 5 km. På 5 km sträckan finns möjlighet att delta i tävlingsklassen för dig som vill mäta dina krafter med andra. Starttiden är 18.00.

För dig som inte känner för att utmana andra utan vill fokusera på en härlig upplevelse med familjen kommer banan vara öppen under kvällen och du startar då när du vill mellan två klockslag.

Bra att veta

Eftersom loppet går under hösten och vissa delar av banan inte har belysning rekommenderas pannlampa för de som väljer att springa/gå 5 km. Det finns möjlighet att köpa med pannlampa när du anmäler dig.

Efter genomfört lopp bjuder IF Göta och Karlstads Energi alla deltagare på korv med bröd.

Anmäl dig och läs mer om loppet på energiruset.se

Besök Karlstads kyrkliga stadsmissions webbplats