Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Ändrade öppettider torsdag 31 augusti

Torsdag 31 augusti har återvinningscentralerna på Molkom, Heden och Våxnäs stängt. Kundservice har öppet till klockan 11 denna dag. Sophämtningen berörs också med ändrade hämtningsdagar vecka 35.
Vi har öppet som vanligt igen på fredagen.

Återvinningsmedarbetare

För oss är våra kunder och personal det viktigaste vi har. Därför utbildar vi oss kontinuerligt. Torsdag 31 augusti är en sådan dag. Därför har kundservice öppet mellan klockan 08.00 - 11.00 denna dagen, och återvinningscentralerna i Molkom, Våxnäs och Heden har stängt. Du är välkommen till återvinningscentralen på Djupdalen eller i Forshaga denna dagen.

Om du har ordinarie sophämtning vecka 35 kommer vi hämta ditt avfall under veckan. Dock kan vi komma en dag tidigare eller senare än vanligt. Om du drar fram ditt kärl, dra gärna fram det en dag tidigare än vanligt och låt det stå tills vi hämtat avfallet. Sophämtaren kommer ha överseende med kärl som inte är framdragna om vi kommer en dag tidigare än vanligt. Tack för din förståelse!