Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Producera din egen solel

Nu kan du investera i solceller och en hållbar framtid tillsammans med en trygg leverantör. Du får nyckelfärdiga solcellspaket med garantier som är bland de bästa på marknaden.

Solenergi

För stunden är det långa leveranstider på flera komponenter.
Det innebär att det tar längre tid än normalt att få din offert

Intresset för solcellsinstallation är väldigt högt. Det tycker vi är toppen men omvärldsfaktorer som vi inte kan påverka leder till långa leveranstider för våra montörer. Inom 14 dagar får du svar på din intresseanmälan, men tiden innan vi kan återkomma med en offert varierar.

Solceller är hållbart, prisvärt och enkelt

Med solceller producerar du egen förnybar el och kan sälja överskottet. Det bidrar till mer förnybar el i elnätet. Det finns få andra investeringar som börjar betala av sig redan från dag ett. Solceller höjer dessutom värdet på din fastighet. När anläggningen är klar är den nästintill underhållsfri. Vi hjälper dig med allt från besiktning av ditt tak till installation och elavtal. Det enda du behöver göra är att ge dig själv en klapp på axeln.

Kan jag få solceller?

Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad. Vilket pris vi kan erbjuda baseras på vilket storlek du vill ha på anläggningen och vilka förutsättningar som finns med hänsyn till skick på tak, inkopplingsmöjligheter, ställningsbehov med mera. Intresseanmälan är inte bindande.

Solkartan visar om ditt tak lämpar sig för solceller.

Observera att kartan endast ger dig en uppskattning, är du intresserad av solceller uppmuntrar vi dig att kontakta oss oavsett vilket resultat kartan visar.

Jag är intresserad av att installera solceller

Om dig

Din fastighet