Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

För dig som vill lägga energi på rätt saker

Har du behov av energikartläggning, energideklaration, rådgivning med mera? Boka vår expert som hjälper dig att använda din energi mer effektivt. Det är mer hållbart både för dig och miljön.

illustration

Energikartläggning

Tjänsten är startskottet för ett systematiskt energieffektiviseringsarbete. Med hjälp av energikartlägg-ningstjänsten får du ett beslutsunderlag som visar vilka åtgärder för energieffektivisering som lämpar sig för din verksamhet. Tjänsten ger en detaljerad bild över olika delar av företagets energianvändning samt kostnadseffektiva åtgärdsförslag för minskad energianvändning. Ågärdsförslagen prioriteras efter lönsamhetskalkyler. Tjänsten ger dig möjligheter att göra egna handlingsplaner.

Energideklaration

Din byggnads energianvändning kartläggs och dokumenteras under bruksstadiet. Syftet med energi-deklarationen är att inventera byggnaders energianvändning samt hur och i vilken utsträckning ener-gianvändningen kan effektiviseras. I samband med energideklarationen lämnas förbättringsförslag på kostnadseffektiva energieffektiviseringsåtgärder.

Hyr en energiexpert

Tjänsten för dig som är i behov av energirelaterade tips och rådgivning. Du hyr vår expert på timbasis och uppdragets omfattning bestämmer ni tillsammans.

Bild på vår energiexpert

Aziz Korki
Energiexpert
054-540 59 89
aziz.korki@karlstad.se