Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Solen ger oss energi

Det är upp till oss om vi tar tillvara på den.

Solenergi

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget. Därför kör vi en repris på vårt erbjudande till alla i Värmland som producerar förnybar el med solens hjälp. Erbjudandet gäller för de hundra första kunderna till och med 28 februari 2019.

Solenergi

Ett strålande erbjudande

Till de hundra första kunderna som tecknar vårt förmånliga avtal och säljer el till oss kommer vi att betala elbörsens spotpris plus 20 öre per kilowattimme*.

Till och med 28 februari 2019 erbjuder vi mikroproducenter i Värmland en extra förmånlig ersättning för den el som säljs till oss. Det innebär att din anläggning måste vara inkopplad och kunna mata in el på elnätet senast 28 februari 2019. Anläggningar som kopplas in efter detta datum får vår ordinarie ersättning, elbörsens spotpris plus 5 öre/kWh. 

Har du en anläggning utanför Värmland erbjuder vi elbörsens spotpris plus 5 öre/kWh.

Har du några frågor om vårt soliga erbjudande är du välkommen att kontakta vår kundservice på 054-540 71 00 eller kundservice.energi@karlstad.se

Funderar du på att installera solceller?

Vi rekommenderar speciellt dessa installatörer. Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad av Nordic Solar , Solkraft eller Soliga.

Solel


*Ersättning gäller i tolv månader från avtalsstart förutsatt att du inte fått vårt kampanjpris tidigare. Därefter övergår ersättningen till då gällande villkor. Vår ordinarie ersättning är för närvarande spot plus 5 öre/kWh. Erbjudandet gäller upp till 10 000 kWh per år och anläggningar med högst 15 kW installerad effekt.

För anläggningar med en installerad effekt över 15 kW är vår ersättning spot plus tio öre/kWh i tolv månader för avtal tecknade före 28 februari 2019. Därefter är ersättningen spot plus 2 öre/kWh.

Avtalet gäller under förutsättning att säljaren har ett giltigt konsumtionsavtal (avtal om köp av el) med Karlstads Energi i samma anslutningspunkt. Skulle konsumtionsavtalet upphöra att gälla upphör även detta avtal vid samma tidpunkt.

Jag vill veta mer om solceller