Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Välkommen till ett schysst elbolag

Karlstads Energi är Sveriges första elbolag att certifierats enligt ”Schysst elhandel”. Det innebär att vi går längre än vad ellagen kräver för att stå på din sida.

Läs mer här

Teckna ett schysst elavtal här

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget med Sveriges mest nöjda elkunder 2018. Vi är certifierade inom Schysst elhandel och har 100 % förnybar el i alla avtal. Teckna ett nytt eller förnya ditt nuvarande elavtal hos oss.

Postnummer

Nätområde

I ditt postnummer finns mer än ett nätområde

Välj nätområde:

OK
2 Välj elavtal

Hur mycket el använder du?

Dra i reglaget och markera din ungefärliga elförbrukning.

När vill du ha din el?

Psst! 100 % förnybar el ingår i alla våra avtal

Nyheter

Minska din plastanvändning och vinn en elcykel!
Fjärrvärmestopp Orrholmen 29-30 augusti
Stängning av pantmaskin för rengöring
Därför har du fått en faktura för två månader
Karlstadsbandet gör musik för miljön

23 augusti 2019

Minska din plastanvändning och vinn en elcykel!

Nu har du chansen att göra en insats för miljön - och kamma hem en elcykel. Allt du behöver göra är att välja en papperspåse i stället för den traditionella plastpåsen när du handlar frukt och grönt på Stora Coop Bergvik, Ica Maxi Välsviken och Ica Supermarket Hagahallen.

Läs mer

23 augusti 2019

Fjärrvärmestopp Orrholmen 29-30 augusti

Vecka 35 ska vi ansluta en ny fastighet på Orrholmen till fjärrvärmenätet. Samtidigt passar vi på att förbereda för ombyggnaden av Coop Värmlands område. Vi behöver därför stänga fjärrvärmeleveransen till hela Orrholmen från torsdag 29 augusti kl 20.00 till fredag 30 augusti kl 06.00. Under denna tid kommer boende i området sakna tillgång till varmvatten.

Läs mer

9 augusti 2019

Stängning av pantmaskin för rengöring

Pantmaskinen på ÅVC Våxnäs stänger 30 minuter innan stängning varje dag. Detta sker för att personalen ska hinna rengöra maskinen.

Läs mer

17 juli 2019

Därför har du fått en faktura för två månader

I samband med bytet av vårt affärssystem lades ett antal elkunder felaktigt över på fakturering varannan månad. Dessa kunder har nu fått en elfaktura för både maj och juni månads förbrukning. Framöver kommer fakturorna att skickas varje månad.

Läs mer

4 juli 2019

Karlstadsbandet gör musik för miljön

Musikfestivalen Putte i parken blir i år lite grönare än vanligt eftersom vi på Karlstads Energi klimatkompenserar hela festivalen. Dessutom utlovar bandet ALPAKA att sätta miljön i fokus när de uppträder på lördag kväll. - Vi har alla ett personligt ansvar att agera, alla kan göra något, säger Robin Andréasson, gitarrist i bandet.

Läs mer