Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Välkommen till ett schysst elbolag

Karlstads Energi är Sveriges första elbolag att certifierats enligt ”Schysst elhandel”. Det innebär att vi går längre än vad ellagen kräver för att stå på din sida.

Läs mer här

Teckna ett schysst elavtal här

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget med Sveriges mest nöjda elkunder 2018. Vi är certifierade inom Schysst elhandel och har 100 % förnybar el i alla avtal. Teckna ett nytt eller förnya ditt nuvarande elavtal hos oss.

Postnummer

Nätområde

I ditt postnummer finns mer än ett nätområde

Välj nätområde:

OK
2 Välj elavtal

Hur mycket el använder du?

Dra i reglaget och markera din ungefärliga elförbrukning.

När vill du ha din el?

Psst! 100 % förnybar el ingår i alla våra avtal

Nyheter

Har vi Sveriges nöjdaste elkunder även 2019?
Här är elbolagen du ska se upp med
ÅVC Väse stängt på grund av markarbeten
Återvinningens dag 12 oktober
Dörrknackning Sommarro

16 oktober 2019

Har vi Sveriges nöjdaste elkunder även 2019?

2018 fick vi på Karlstads Energi utmärkelsen att vi har Sveriges mest nöjda elkunder. Nu är dags för årets undersökning.

Läs mer

3 oktober 2019

Här är elbolagen du ska se upp med

Konsumenttidningen Råd&Rön har sin svarta lista över företag som inte följer utslagen i Allmänna reklamationsnämnden. Nu har Konsumenternas Energimarknadsbyrå tagit fram en motsvarande lista över de elbolag som upprepade gånger misslyckats med att lösa tvister med sina kunder. - Ett mycket bra initiativ. Vårt råd är att alltid välja en elhandlare som certifierats enligt Schysst elhandel. Då kan kunden känna sig trygg, säger Sören Blomqvist, marknadschef på Karlstads Energi.

Läs mer

30 september 2019

ÅVC Väse stängt på grund av markarbeten

På grund av markarbeten inne på ÅVC Väse kommer återvinningscentralen hålla stängt lördag 5 oktober och tisdag 8 oktober.

Läs mer

26 september 2019

Återvinningens dag 12 oktober

Den 12 oktober uppmärksammar vi återvinningens dag på alla våra återvinningscentraler. Vi bjuder våra besökare på kaffe och bullar. Dessutom kan alla besökare vara med och tävla om en elcykel. Återvinningens dag är del av arrangemanget Globala Karlstad.

Läs mer

5 september 2019

Dörrknackning Sommarro

På grund av åska har vi problem att samla in mätvärden från ett antal kunder på Sommarro. Vi kommer därför att knacka dörr i området för att få tillgång till centralerna hos våra kunder så vi kan felsöka.

Läs mer