Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Välkommen till ett schysst elbolag

Karlstads Energi är Sveriges första elbolag att certifierats enligt ”Schysst elhandel”. Det innebär att vi går längre än vad ellagen kräver för att stå på din sida.

Läs mer här

Vilket elavtal passar er bäst?

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget. Här ingår 100 % miljömärkt el i alla avtal. 2017 utsåg Villaägarnas Riksförbund oss till Sveriges bästa elhandlare, för fjärde gången. Teckna ett nytt eller förnya ert nuvarande elavtal hos oss.

Postnummer

Nätområde

I ditt postnummer finns mer än ett nätområde

Välj nätområde:

OK
2 Välj elavtal

Hur mycket el använder du?

Dra i reglaget och markera din ungefärliga elförbrukning.

När vill du ha din el?

Psst! 100 % miljömärkt el ingår i alla våra avtal

Nyheter

Renhållning i midsommar
Varning för bluffsäljare
Erik Kornfeld ny vd för Karlstads Energi
Nu startar veckohämtning sommartid
Per vann ipaden – tack vare klurig uträkning

12 juni 2018

Renhållning i midsommar

Under midsommarveckan har vi lite förändringar i sophämtningen. Vi ber de villakunder som har ordinarie tömning tisdag till fredag under midsommarveckan, och som ställer fram sitt sopkärl, att ställa fram sitt kärl en dag tidigare än normalt och låta kärlet stå framme tills det är tömt. Detta beror på att vi inte kommer att tömma några sopkärl på midsommarafton.

Läs mer

12 juni 2018

Varning för bluffsäljare

Vi har via våra kunder uppmärksammats på att elförsäljare knackar dörr på området Kronoparken i Karlstad. Enligt uppgift ska säljarna påstå att Karlstads Energi och Göta Energi har ett samarbete och att kunden därmed ska skriva på ett nytt avtal. Detta är ren bluff.

Läs mer

7 juni 2018

Erik Kornfeld ny vd för Karlstads Energi

Karlstads Energi har gjort klart med ny vd. Erik Kornfeld lämnar Valmet för Karlstads Energi. - I Erik får vi en vd som kan leda ett redan välskött bolag in i framtiden, säger Monika Bubholz (MP), styrelseordförande i Karlstads Energi.

Läs mer

5 juni 2018

Nu startar veckohämtning sommartid

Nästa vecka (måndag 11 juni) startar vårt tilläggsabonnemang Veckohämtning sommartid. Det innebär att du som kund får sex extra tömningar av ditt sopkärl under juni, juli och augusti.

Läs mer

1 juni 2018

Per vann ipaden – tack vare klurig uträkning

Hur många kundanläggningar levererade Karlstads Energi el till 10 april? Det var utslagsfrågan när vi nyligen bad er kunder svara på en enkät om oss. Vinnare av en ipad blev Per Boström från Karlstad.

Läs mer