Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Välkommen till ett schysst elbolag

Karlstads Energi är Sveriges första elbolag att certifierats enligt ”Schysst elhandel”. Det innebär att vi går längre än vad ellagen kräver för att stå på din sida.

Läs mer här

Vilket elavtal passar er bäst?

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget. Här ingår 100 % miljömärkt el i alla avtal. 2017 utsåg Villaägarnas Riksförbund oss till Sveriges bästa elhandlare, för fjärde gången. Teckna ett nytt eller förnya ert nuvarande elavtal hos oss.

Postnummer

Nätområde

I ditt postnummer finns mer än ett nätområde

Välj nätområde:

OK
2 Välj elavtal

Hur mycket el använder du?

Dra i reglaget och markera din ungefärliga elförbrukning.

När vill du ha din el?

Psst! 100 % miljömärkt el ingår i alla våra avtal

Nyheter

Vi moderniserar ÅVC Heden
Gilla oss på Facebook!
Välkommen på informationsträffar om solceller
Välkommen på en fartfylld familjedag vid Hedenverket!
Förläng säsongen – anmäl dig till Energiruset

18 oktober 2018

Vi moderniserar ÅVC Heden

Säkrare, rymligare och enklare. Anledningen till att Karlstads Energi moderniserar återvinningscentralen på Heden är flera. - Eftersom Heden är en av våra mest populära centraler vill vi förbättra den för att underlätta för Karlstadsborna, berättar Marcus Edenberg, driftchef för återvinningscentralerna i Karlstad.

Läs mer

17 oktober 2018

Gilla oss på Facebook!

Nu finns Karlstads Energi på Facebook. Gilla och följ vår sida så att du kan ta del av allt roligt som händer hos oss, allt från nyheter och smarta tips till roliga event.

Läs mer

2 oktober 2018

Välkommen på informationsträffar om solceller

Karlstads Energi kommer att medverka på informationsträffar om solceller. Ta chansen att fråga oss om en lysande investering.

Läs mer

27 september 2018

Välkommen på en fartfylld familjedag vid Hedenverket!

Den 20 oktober anordnar vi på Karlstads Energi en familjedag med aktiviteter för alla åldrar. De minsta kan provsitta våra sopbilar, träffa Pippi och lära känna våra magiska trollkarlar. De lite äldre kan gå våra rundvandringar ute och inne. Eller varför inte lyssna till berättelsen om fjärrvärmen i Karlstad som i år firar 70 år.

Läs mer

21 september 2018

Förläng säsongen – anmäl dig till Energiruset

När höstmörkret faller på är det bra att ha något att se fram emot. Vad passar då bättre än att anmäla sig till Energiruset – vårt motionslopp som avgörs i Mariebergsskogen 25 oktober.

Läs mer