Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge er en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Välkommen till ett schysst elbolag

Karlstads Energi är Sveriges första elbolag att certifierats enligt ”Schysst elhandel”. Det innebär att vi går längre än vad ellagen kräver för att stå på din sida.

Läs mer här

Vilket elavtal passar er bäst?

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget. Här ingår 100 % miljömärkt el i alla avtal. 2017 utsåg Villaägarnas Riksförbund oss till Sveriges bästa elhandlare, för fjärde gången. Teckna ett nytt eller förnya ert nuvarande elavtal hos oss.

Postnummer

Nätområde

I ditt postnummer finns mer än ett nätområde

Välj nätområde:

OK
2 Välj elavtal

Hur mycket el använder du?

Dra i reglaget och markera din ungefärliga elförbrukning.

När vill du ha din el?

Psst! 100 % miljömärkt el ingår i alla våra avtal

Nyheter

Hämtning av trädgårdsavfall 2019
Mindre brand vid Hedenverket
Renhållning i påsk
Inpasseringssystem ska hjälpa företagare rätt
Vi har förnyat vårt miljöcertifikat!

16 april 2019

Hämtning av trädgårdsavfall 2019

Nu startar årets säsong för vårt populära abonnemang hämtning av trädgårdsavfall. Vi utför årets första hämtning tisdag 30 april. Du får sedan ditt trädgårdsavfall hämtat varannan vecka under perioden maj till och med oktober. Din sista hämtning för året blir vecka 44.

Läs mer

16 april 2019

Mindre brand vid Hedenverket

Under tisdagsförmiddagen utbröt en mindre brand vid Hedenverket. Branden kunde snabbt släckas och räddningstjänsten lämnade platsen efter mindre än två timmar.

Läs mer

15 april 2019

Renhållning i påsk

Under vecka 16 har våra sophämtare välförtjänt ledigt på långfredagen. Det innebär lite förändringar i sophämtningen. Vad innebär det för dig?

Läs mer

15 april 2019

Inpasseringssystem ska hjälpa företagare rätt

Företag som slänger verksamhetsavfall på återvinningscentralerna kostar Karlstadsborna miljonbelopp. - För att enklare kunna hänvisa alla företag till rätt ställe testar vi ett system på Våxnäs återvinningscentral som identifierar alla företagsfordon. Det ger oss möjlighet att på sikt fakturera alla företagare som felaktigt använder sig av våra centraler, säger Marcus Edenberg, planeringsingenjör på Karlstads Energi.

Läs mer

12 april 2019

Vi har förnyat vårt miljöcertifikat!

Karlstads Energi är miljöcertifierade enligt den internationella standarden ISO 14001. Det första certifikatet erhölls år 2004 och sedan dess har certifikatet förnyats vart tredje år. Att vi är miljöcertifierad innebär att vi arbetar systematiskt med miljöfrågor och att vi skapar medvetenhet om vår miljöpåverkan.

Läs mer