Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Fjärrvärme med prissäkring

Nu sänker vi anslutningskostnaden och låser ditt pris i tre år.

Vi erbjuder nu en villakampanj med ett nytt lägre anslutningspris för dig som bor i närheten av en befintlig fjärrvärmeledning. För att du ska känna dig extra trygg med din nya uppvärmning låser vi dessutom ditt fjärrvärmepris i tre år. Sänker vi priset under dina första tre år får du givetvis det nya lägre priset. Kampanjen pågår till 30 april 2019.

Se fullständiga villkor för villakampanjen på längre ner.

Fjärrvärme är ett uppvärmningsalternativ med många miljöfördelar, bekvämligheten är svårslagen och vår driftsäkerhet är över 99.9 %. Dessutom ingår service årets alla dagar. Det gör fjärrvärme till en trygg och bekväm uppvärmningsform för dig och ditt hem.

Du som väljer att ansluta dig till fjärrvärmenätet via denna kampanj får grundinstallationen för 40 000 kr (ordinarie pris 55 000 kr) samt låst fjärrvärmepris till och med 2022-12-31. Du får dessutom en Ngenic Tune på köpet (värde 2 495 kr). Med Ngenic Tune kan du se och styra din innetemperatur i din smarta telefon.

Prata fjärrvärme med mig!

Jag heter Martin Rosén och är kundansvarig på Karlstads Energi. Du når mig på 054-540 71 18 eller martin.rosen@karlstad.se

Jag ser fram emot ditt samtal.