Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Fjärrvärmestopp 22-23/9 – fri entré till Sundstabadet

För att kunna laga en trasig fjärrvärmledning behöver vi stänga värmeleveransen till delar av Herrhagen 22-23 september.
Under söndagen har berörda kunder fri entré till Sundstabadet.

Bashuset.

1970 anslöts Herrhagen till fjärrvärmenätet via en huvudledning från kraftvärmeverket i Yttre hamn. En del av denna huvudledning har nu gjort sitt och behöver bytas i korsningen Husbyggaregatan-Hammaröleden.

För att kunna byta ledningen behöver vi stänga värmeleveransen till delar av Herrhagen från kl. 08.00 söndag 22 september till kl 05.00 måndag 23 september. Under stoppet kommer du sakna tillgång till värme och varmvatten. De fastigheter som är berörda av stoppet är markerade på kartan nedan.

För att detta ovanligt långa fjärrvärmestopp inte ska komma som en kalldusch har alla beröda kunder fri entré till Sundstabadet söndag 22 september. Den fria entrén gäller för alla i hushållet och omfattar tränings- och lekdelen i badhuset, inte relaxdelen. Sundstabadet öppettider är 10-18 söndag 22 september.

På morgonen söndag 22 september kommer du att få ett sms från oss som gäller som biljett till Sundstabadet. Visa upp sms:et i entrén på Sundstabadet. Observera att biljetten endast gäller söndag 22 september.

Fick du inget sms?

Är du berörd av stoppet med inte fått något sms? Då uppger du ditt namn och din adress i entrén på Sundstabadet så har även du fri entré.

Varning för platsbrist!

Det får vistas 750 personer samtidigt inne på Sundstabadet. Om detta skulle inträffa på söndag är det en person ut-en person in som gäller.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på 054-540 71 00.