Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Nyckelfärdigt solcellspaket för svenska förhållanden

Nu kan du investera i solceller och en hållbar framtid tillsammans med en trygg leverantör. Du får ett nyckelfärdigt solcellspaket med garantier som är bland de bästa på marknaden.

Solenergi

Solceller är hållbart, prisvärt och enkelt

Med solceller producerar du egen förnybar el och kan sälja överskottet. Det bidrar till mer förnybar el i elnätet. Det finns få andra investeringar som börjar betala av sig redan från dag ett. Solceller höjer dessutom värdet på din fastighet. När anläggningen är klar är den nästintill underhållsfri. Vi hjälper dig med allt från besiktning av ditt tak till installation och elavtal. Det enda du behöver göra är att ge dig själv en klapp på axeln.

Solkartan - ett första steg mot en lysande framtid

Använd vårt verktyg Solkartan och få en uppskattning om hur ditt tak är anpassat för solceller. I nästa steg kan du välja om du vill att vi kontaktar dig för ett erbjudande. Vilket pris vi kan erbjuda baseras på vilket storlek du vill ha på anläggningen och vilka förutsättningar som finns med hänsyn till skick på tak, inkopplingsmöjligheter, ställningsbehov med mera. Intresseanmälan är inte bindande.

Observera att kartan endast ger dig en uppskattning, är du intresserad av solceller uppmuntrar vi dig att kontakta oss oavsett vilket resultat kartan visar.


Jag är intresserad av att installera solceller

Om dig