Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Nyckelfärdigt solcellspaket för svenska förhållanden

Nu kan du investera i solceller och en hållbar framtid tillsammans med en trygg leverantör. Du får ett nyckelfärdigt solcellspaket med garantier som är bland de bästa på marknaden. När du köper en installation av oss får du dessutom spotpriset + 20 öre/kWh för den el du säljer till oss fram till 2021-12-31.

Solenergi

Solceller är hållbart, prisvärt och enkelt

Med solceller producerar du egen förnybar el och kan sälja överskottet. Det bidrar till mer förnybar el i elnätet. Det finns få andra investeringar som börjar betala av sig redan från dag ett. Solceller höjer dessutom värdet på din fastighet. När anläggningen är klar är den nästintill underhållsfri. Vi hjälper dig med allt från besiktning av ditt tak till installation och elavtal. Det enda du behöver göra är att ge dig själv en klapp på axeln.

Kan jag få solceller?

Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad. Vilket pris vi kan erbjuda baseras på vilket storlek du vill ha på anläggningen och vilka förutsättningar som finns med hänsyn till skick på tak, inkopplingsmöjligheter, ställningsbehov med mera. Intresseanmälan är inte bindande.

Via Solkartan får du en uppskattning om hur väl ditt tak lämpar sig för solceller

Observera att kartan endast ger dig en uppskattning, är du intresserad av solceller uppmuntrar vi dig att kontakta oss oavsett vilket resultat kartan visar.


Jag är intresserad av att installera solceller

Om dig

Din fastighet