Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Vill du ha trygg och driftsäker värme i vinter?

Nu får du trygg och hållbar fjärrvärme med sänkt anslutningskostnad och prissäkring.

Landskap

Vi erbjuder nu en villakampanj med ett nytt lägre anslutningspris för dig som bor i närheten av en befintlig fjärrvärmeledning. För att du ska känna dig extra trygg med din nya uppvärmning låser vi dessutom ditt fjärrvärmepris i tre år. Sänker vi priset under dina första tre år får du givetvis det nya lägre priset. Kampanjen pågår till 30 april 2021.

Trygghetspaket ingår för alla våra kunder

Fjärrvärme är ett hållbart uppvärmningsalternativ med många miljöfördelar, svårslagen bekvämlighet och vår driftsäkerhet är över 99.9 %. Dessutom ingår service årets alla dagar. Det gör fjärrvärme till en trygg och bekväm uppvärmningsform för dig och ditt hem.

Du som väljer att ansluta dig till fjärrvärmenätet via denna kampanj får grundinstallationen för 40 000 kr (ordinarie pris 55 000 kr) samt låst fjärrvärmepris till och med 2024-12-31. Du får dessutom köpa den smarta termostaten Ngenic Tune för 2 250 kr (värde cirka 4 500 kr). Med Ngenic Tune kan du se och styra din innetemperatur i din smarta telefon.

Prata fjärrvärme med mig!

Jag heter Martin Rosén och är kundansvarig på Karlstads Energi. Du når mig på 054-540 71 18 eller martin.rosen@karlstad.se

Jag ser fram emot ditt samtal.