Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Hoppa till huvudinnehåll (Tryck Enter)

Nya produkter och tjänster i fokus på årliga kundmöten

Vad är fjärrvärme med bra miljöval?
Hur kan ni hjälpa mig att installera solceller?
Hur kan vi optimera uppvärmningen av våra fastigheter?
Frågorna om Karlstads Energis nya produkter var många när vi hade vårt årliga kundmöte.

Drygt 100 kunder slöt upp på årets fjärrvärmemöten.

Drygt ett hundratals kunder slöt upp på Hotell Gustaf Fröding när vi arrangerade våra årliga kundmöten för privat- respektive företagskunder, de första fysiska kundmötena vi hållit sedan hösten 2019.

Från scenen berättade Martin Rosén, kundansvarig inom fjärrvärmen, om fjärrvärmeåret 2020 och vad som hittills hänt under 2021.

2020 blev ett ekonomiskt tungt år för Karlstads Energis fjärrvärmeverksamhet, främst förklarat av att vintern 2019-2020 var mycket mild vilket gjorde att fjärrvärmeförsäljningen sjönk kraftigt.

2021 ser däremot ut att bli ett betydligt bättre år för bolaget, delvis förklarat av den gångna vintern men också på grund av de effektiviseringsåtgärder som vi genomfört de senaste åren. Något vår vd Erik Kornfeld utvecklade under lunchmötet med våra företagskunder.

Under mötena berättade Färjestad BK hur de arbetar med sin spännande damsatsning, en satsning som Karlstads Energi har bidragit till genom att vi i vårt senaste samarbetsavtal med FBK öronmärkt hälften av ersättningen till dam- och flickverksamheten.

Mötena avslutades i vanlig ordning med en frågestund.

Många av frågorna handlade om de nya produkter och tjänster som Karlstads Energi numera erbjuder.

Flera företagskunder undrade om möjligheten att välja till Bra miljöval till fjärrvärmeleveransen, något som ytterligare förbättrar företagskundernas miljövärden. Läs mer om Bra miljöval fjärrvärme här. 

Några andra företag ville veta mer om vårt pilotprojekt där fastighetsägare kan optimera uppvärmningen med ett antal inomhusgivare som med hjälp av AI kan sänka energiförbrukningen. Karlstads Energi kommer inom kort lansera en sådan produkt så håll utkik på vår webbplats.

Privatkunderna ville veta mer om solceller och hur Karlstads Energi kan hjälpa till med installationen. Du hittar mer information om solceller via denna länk.

Avslutningsvis passade några kunder på att tacka för den service som Karlstads Energi erbjuder sina fjärrvärmekunder. Krånglar något med fjärrvärmen finns alltid våra drifttekniker redo att hjälpa dig dygnet runt - året runt.

Här hittar du den presentation som vidades på kundmötet.