Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Solen ger oss energi

Det är upp till oss om vi tar tillvara på den.

Solenergi

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget. Därför har vi tagit fram ett strålande erbjudande till alla som bor i Värmland och producerar förnybar el med solens hjälp.

Solenergi

En av våra viktigaste uppgifter är att ligga i framkant när det gäller att ställa om till ett hållbart samhälle. För att lyckas behöver vi din hjälp.

Vår förhoppning är att den generösa ersättningen i vårt erbjudande ska få fler värmlänningar att installera solceller och därmed bidra till att den förnybara produktionen av el ökar. Självklart gäller vårt nya erbjudande alla befintliga mikroproducenter, förutsatt att du har din anläggning i Värmland. Har du en anläggning utanför Värmland erbjuder vi elbörsens spotpris plus 5 öre/kWh.

Du kan teckna erbjudandet fram till 31 juli 2017

Till de kunder som säljer el till oss och som tecknar vårt förmånliga avtal kommer vi att betala elbörsens spotpris plus 20 öre per kilowattimme*.

Till och med 31 juli 2017 erbjuder vi alla mikroproducenter i Värmland en extra förmånlig ersättning för den el som säljs till oss. Det innebär att din anläggning måste vara inkopplad och kunna mata in el på elnätet senast 31 juli 2017. Anläggningar som kopplas in efter datum får vår ordinarie ersättning, elbörsens spotpris plus fem öre per kilowattimme.

Har du redan solceller och vill teckna vårt avtal eller om du har några frågor om vårt soliga erbjudande är du välkommen att kontakta vår kundservice på 054-540 71 00 eller kundservice.energi@karlstad.se

Funderar du på att installera solceller?

Vi rekommenderar speciellt dessa installatörer. Fyll i formuläret nedan om du vill bli kontaktad av Nordic Solar eller Solkraft.

Solel


* Ersättning gäller i tolv månader från avtalsstart. Därefter övergår ersättningen till då gällande villkor. Vår ordinarie ersättning är för närvarande spot plus fem öre/kWh. Erbjudandet gäller upp till 10 000 kWh per år och anläggningar med högst 15 kW installerad effekt.

För anläggningar med en installerad effekt över 15 kW är vår ersättning spot plus tio öre/kWh i tolv månader för avtal tecknade före 31 juli 2017. Därefter är ersättningen spot plus 2 öre/kWh.

Jag vill veta mer om solceller