Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Oseriös försäljning

En ifrågasatt försäljningsetik, påträngande telefonförsäljning samt fullmakter man inte vet att man gett medgivande till. Detta är exempel på hur ett fåtal aktörer har gett elbranschen dåligt rykte. Vi på Karlstads Energi arbetar hela tiden för att förhindra att några få aktörer ska förstöra för hela branschen.

Varning

Du kan känna dig trygg hos oss

Vår strategi är att alltid erbjuda bra priser som få kan matcha sett över tid. Vi hoppas att du är så nöjd med vår prissättning att du vill vara kund länge hos oss. Det vinner du både pengar och tid på. Vissa elhandlare prisdumpar sina elavtal för att snabbt knyta sig an nya kunder. Så vill inte vi ha det. Vi kanske inte alltid är billigast men vårt mål är att det ska löna sig att stanna länge hos oss. För din och för vår skull.

Varning för bluffsamtal

Vår kundservice får då och då samtal från kunder som blivit kontaktade av oseriösa säljare som utger sig för att representera Karlstads Energi och som via telefon försöker sälja elavtal. Detta rör sig om en ren bluff eftersom Karlstads Energi i nuläget inte bedriver någon telefonförsäljning. Vi uppmanar alla kunder som misstänker att de kan ha blivit lurade att höra av sig till vår kundservice på 054-540 71 00.

Utöver att kontakta vår kundservice ber vi er som blivit uppringda av en oseriös aktör att göra en anmälan hos Konsumentverket. Anmälan kan göras anonymt om så önskas.

Här kan du göra en anmälan hos Konsumentverket