Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Solen ger oss energi

Karlstads Energi är det värmländska elbolaget. Därför har vi tagit fram ett strålande erbjudande till alla som bor i Värmland och producerar förnybar el med solens hjälp

Läs mer om vårt erbjudande här

Nyheter

Pantamera Express
Vi ger Värmland energi
Fel faktureringsintervall för våra elkunder i april
Vill du hjälpa oss att öka återanvändningen?
Mild vinter ger lägre kostnader för fjärrvärmekunderna

11 maj 2017

Pantamera Express

Panta 100 burkar och flaskor på ett par minuter. Låter det för bra för att vara sant? Inte alls. Från och med lördag 13 maj är det möjligt på Våxnäs återvinningscentral - då invigs nämligen pantautomaten Pantamera Express.

Läs mer

4 maj 2017

Vi ger Värmland energi

Lyssna på vår nya låt. Att företag har en grafisk profil vet nog de flesta. Att många företag även har en ljudprofil (audiell profil) är inte lika välkänt. Nu har Karlstads Energi en sådan och du kan lyssna på hur vi låter här.

Läs mer

27 april 2017

Fel faktureringsintervall för våra elkunder i april

Vi har av misstag skickat fakturor till samtliga elkunder denna månad. Detta innebär att de kunder som vanligtvis får sin faktura varannan månad nu får en faktura i både april och maj, därefter kommer de att komma som vanligt, varannan månad.

Läs mer

12 april 2017

Vill du hjälpa oss att öka återanvändningen?

Vi på Karlstads Energi strävar alltid efter att öka återanvändningen i samhället. Ju mer saker och prylar som vi återanvänder, desto mer sparar vi på miljön. Nu söker vi en entreprenör som kan omhänderta elprodukter som vi samlar in på våra återvinningscentraler och sälja dessa vidare i egen regi.

Läs mer

11 april 2017

Mild vinter ger lägre kostnader för fjärrvärmekunderna

Att en mild vinter ger lägre fjärrvärmeräkningar vet våra kunder. Eftersom den gånga vintern även saknade några riktiga köldknäppar så kan de allra flesta av våra fjärrvärmekunder även räkna med en lägre effektkostnad. - I genomsnitt har våra kunder fått sänkta effektkostnader som motsvarar fem procent av den totala årskostnaden, berättar Martin Rosén, kundansvarig på Karlstads Energi.

Läs mer