Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Nu kan vi hämta dina pappers- och plastförpackningar

Nu kan du beställa vår nya tjänst som innebär att vi hämtar pappers- och plastförpackningar vid tomtgräns hos villakunderna i Karlstad.

FNI

Områden som kan beställa tjänsten

Villahushåll i centrala Karlstad, från Bergvik i väster till Stodene, Stockfallet och Edsgatan i norr till Skattkärr i öster kan teckna abonnemanget. Resterande villahushåll i Karlstad ska enligt våra planer erbjudas abonnemanget under hösten 2020.

Vad innebär tjänsten?

Du som tecknar abonnemanget får ett extra tvåfackskärl på 240 liter. I ena facket lägger du dina plastförpackningar, i det andra facket lägger du dina pappersförpackningar. Enkelt, eller hur!

Ditt extrakärl töms varannan vecka, alltså 26 gånger per år.

Vad kostar tjänsten?

Kostnaden för FNI Villa är 800 kronor per år inklusive moms.

Hur beställer jag tjänsten?

Du tecknar abonnemanget genom att fylla i formuläret nedan. Observera att det endast är den som står på fastighetens ordinarie renhållningsabonnemang som kan teckna vårt nya abonnemang. Vill du inte teckna abonnemanget är vi tacksamma om du meddelar det nedan så slipper vi störa dig med påminnelser.

När får jag mitt kärl?

De kunder som beställt tjänsten i slutet av augusti och början av september får preliminärt sina kärl utställda senast vecka 41. Vi betonar att i dessa coronatider är tidsschemat högst preliminärt.

Har du beställt tjänsten FNI Villa efter 13 september kan du få vänta ytterligare några veckor efter vecka 41 eftersom vi i dagsläget registrerar abonnemang och skapar körturer.

Beställ tjänsten här

Bekräfta att du har läst informationen om din ångerrätt