Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Nu kan vi hämta dina pappers- och plastförpackningar

Nu rullar vi ut vårt nya abonnemang som innebär att vi hämtar pappers- och plastförpackningar hos villakunderna i Karlstad.

FNI

Nya områden

Sundsta, Norrstrand, Sjöstad och Kronoparkens villaområde.

Sedan tidigare har villakunder på Södra och Norra Kroppkärr, Lorensberg, Stockfallet, Granhult och Färjestad möjlighet att teckna abonnemanget.

Vad innebär abonnemanget?

De som tecknar abonnemanget får ett extra tvåfackskärl på 240 liter. I ena facket lägger du dina plastförpackningar, i det andra facket lägger du dina pappersförpackningar. Enkelt, eller hur!

Ditt extrakärl töms varannan vecka, alltså 26 gånger per år.

Vad kostar abonnemanget?

Kostnaden för vårt abonnemang är 800 kronor per år inklusive moms.

Hur tecknar jag abonnemanget?

Du tecknar abonnemanget genom att fylla i formuläret nedan. Observera att det endast är den som står på fastighetens ordinarie renhållningsabonnemang som kan teckna vårt nya abonnemang. Vill du inte teckna abonnemanget är vi tacksamma om du meddelar det nedan så slipper vi störa dig med påminnelser.

När måste jag senast teckna abonnemanget?

För villakunderna på Sundsta, Norrstrand, Sjöstad och Kronoparkens villaområde behöver vi anmälan senast 6 februari för att vi ska hinna ställa ut kärlen under vecka 6 och 7. Det går bra att teckna abonnemanget vid ett senare tillfälle men då kan det ta någon månad/månader innan vi kör ut kärlet.

Här hittar du fler frågor och svar om vårt nya abonnemang

Här hittar du information om din ångerrätt

Teckna abonnemanget här

Bekräfta att du har läst informationen om din ångerrätt