Karlstadsenergi.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det.

Fjärrvärmestopp Kanikenäsbanken

Med anledning av att vi ska reparera ett läckage behöver vi stoppa värmeleveransen till Kanikenäsbanken. För att stoppet ska påverka dig som kund så lite som möjligt är det förlagt kvälls- och nattetid mellan klockan 20.00 torsdag 27 oktober och 06.00 fredag 28 oktober. Läs mer här

Fjärrvärmestopp Kronoparken och Stockfallet

Nu är arbetet med att sektionera fjärrvärmenätet avslutat och ikväll (torsdag 27/10) kommer vi att koppla tillbaka fjärrvärmenätet på Kronoparken och Stockfallet till huvudnätet. För att stoppet ska påverka dig som kund så lite som möjligt är det förlagt nattetid mellan klockan 22.00 torsdag 27 oktober och 01.00 fredag 28 oktober. Läs mer här

Tillsammans gör vi Karlstad rent och fint

Tillsammans gör vi en viktig insats för miljön, på köpet får vi ett rent och fint Karlstad. Du sorterar och vi hämtar ditt avfall. Vi driver även Karlstads sex återvinningscentraler.

Nyheter

Säsongens sista hämtning av trädgårdsavfall
Välkommen till nya karlstadsenergi.se
Certifiering ska ge tryggare elkunder
Se upp för el till inköpspris!
Extraöppet på ÅVC Heden och ÅVC Djupdalen

27 oktober 2016

Säsongens sista hämtning av trädgårdsavfall

1 och 2 november kommer vi att köra den sista hämtningen av trädgårdsavfall för säsongen. I maj 2017 startar nästa hämtningsperiod.

Läs mer

20 oktober 2016

Välkommen till nya karlstadsenergi.se

Varmt välkommen till vår uppdaterade webbplats. Du möts av en ny design, smidigare navigering och ökad användarvänlighet för mobila enheter. Över hälften av våra besökare söker i dag sin information via mobilen och därför är det viktigt att vi hela tiden anpassar oss för att kunna ge er bästa möjliga service.

Läs mer

18 oktober 2016

Certifiering ska ge tryggare elkunder

Karlstads Energi har länge påtalat problemet med oseriösa elförsäljare. Nu agerar branschföreningen Energiföretagen Sverige och inför en certifiering. - Ett steg i helt rätt riktning, säger Sören Blomqvist, marknadschef på Karlstads Energi.

Läs mer

27 september 2016

Se upp för el till inköpspris!

Flera av våra konkurrenter erbjuder så kallade ”el till inköpspris”, en produkt där du betalar ett rörligt pris utan påslag och en väl tilltagen fast avgift. Aldrig en bra affär för dig som kund visar en granskning som Energimarknadsinspektionen gjort.

Läs mer

16 september 2016

Extraöppet på ÅVC Heden och ÅVC Djupdalen

Med start i söndags (11/9) utökade vi på nytt öppettiderna vid ÅVC Heden och ÅVC Djupdalen.

Läs mer